Proizvodni pogon

Novi proizvodni pogon smo opremili najnovijom tehnologijom i najsavremenijim, automatskim mašinama, a celokupna proizvodnja se odvija po HACCP sistemu i sistemu Dobre proizvođačke prakse, uz stalnu kontrolu Veterinarskog Specijalističkog Instituta Niš, što našim kupcima treba pružiti kvalitetan i higijenski ispravan proizvod.

Na osnovu svega urađenog u novom proizvodnom pogonu, i u skladu sa zakonom i pravilnicima Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine - Uprava za veterinu nam je dodelila kontrolni IZVOZNI broj, pa je novi pogon uvršten u registar izvoznih objekata Republike Srbije.

U skladu sa ovim rešenjem imamo za cilj da se u sezoni 2014/2015 godine pojavimo sa našim proizvodima na tržištu okolnih zemalja, u zemljama Evropske unije.

Bili smo počastvovani da ugostimo televizjisku ekipu Vertigo produkcije, koja je došla da poseti našu novu proizvodnju.

Napravili su reportažu u kojoj možete videti sve ono o čemu smo vam pričali, a to je kako treba izgledati proizvodnja prema svim načim standardima, a i prema standardima Evropske Unije kako bi mogao da se dobije Izvozni kontrolni broj.

U među vremenu po dolasku televizijske ekipe smo dobili i izvozni broj za Evropsku Uniju, pa smo sada među retkim firmama na Balkanu koje će se pojaviti na evropskom tržištu.

Nadamo se da će vam reportaža biti zanimljiva i da će te videti nešto novo iz oblasti pčelarstva. Uživajte u gledanju.