Home Proizvodi Kvalitet Proizvodni pogon Galerija Kontakt

16000 Leskovac, Srbija, Veselina Masleše 19

+381 16 252 248; +381 63 418 096  apitrade@hotmail.com

Bili smo počastvovani da ugostimo televizjisku ekipu Vertigo produkcije, koja je došla da poseti našu novu proizvodnju.  

čitaj dalje >>

Novosti

NOVO !!!

Obaveštavamo vas da smo u pogonu “Api-Trade” u Leskovcu pustili u rad nove valjke za izradu hladno valjanih satnih osnova. …

čitaj dalje >>

Novosti

Pratite nas putem Facebook-a

OTKUPLJUJEMO

Sve ponuđene količine kvalitetnog pčelinjeg voska po najvišim cenama.

Isplata odmah po preuzimanju.

Transport o našem trošku.

čitaj dalje >>

Novi proizvodni pogon


Sa zadovoljstvom obaveštavano naše cenjene kupce, i poslovne partnere, da je API-TRADE početkom januara 2014 god. izgradio i preselio se u novi proizvodni pogon koji se nalazi na adresi Vlajkova 180. u Leskovcu.


Ponosno možemo istaći da je novi proizvodni pogon izgrađen u skladu sa najvišim normama koje zahteva proizvodnja pogača za prihranu pčela i satnih osnova, i raspolaže korisnom površinom od oko 500 metara kvadratnih sa tendencijom proširenja u 2015. godini na 800 metara kvadratnih.


Novi proizvodni pogon smo opremili najnovijom tehnologijom i najsavremenijim, automatskim mašinama, a celokupna proizvodnja se odvija po HACCP sistemu i sistemu Dobre proizvođačke prakse, uz stalnu kontrolu Veterinarskog Specijalističkog Instituta Niš, sto našim kupcima treba pružiti kvalitetan i higijenski ispravan proizvod.


Na osnovu svega urađenog u novom proizvodnom pogonu, i u skladu sa zakonom i pravilnicima Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine - Uprava za veterinu nam je dodelila kontrolni IZVOZNI broj, pa je novi pogon uvršten u registar izvoznih objekata Republike Srbije. U skladu sa ovim rešenjem imamo za cilj da se u sezoni 2014/2015 godine pojavimo sa našim proizvodima na tržištu okolnih zamalja, u zemljama Evropske unije.