Home Proizvodi Kvalitet Proizvodni pogon Galerija Kontakt

16000 Leskovac, Srbija, Veselina Masleše 19

+381 16 252 248; +381 63 418 096  apitrade@hotmail.com

Bili smo počastvovani da ugostimo televizjisku ekipu Vertigo produkcije, koja je došla da poseti našu novu proizvodnju.  

čitaj dalje >>

Novosti

NOVO !!!

Obaveštavamo vas da smo u pogonu “Api-Trade” u Leskovcu pustili u rad nove valjke za izradu hladno valjanih satnih osnova. …

čitaj dalje >>

Novosti

Pratite nas putem Facebook-a

OTKUPLJUJEMO

Sve ponuđene količine kvalitetnog pčelinjeg voska po najvišim cenama.

Isplata odmah po preuzimanju.

Transport o našem trošku.

čitaj dalje >>

Poštovane kolege pčelari


Obaveštavamo vas da smo na vaše i naše zadovoljstvo u pogonu “Api-Trade” u Leskovcu pustili u rad nove valjke za izradu hladno valjanih satnih osnova. Valjci su najnovije generacije, proizvedeni su i kupljeni septembra 2012. god. u fabrici Rietsche (Rice) u Nemačkoj , koja je najpoznatiji svetski proizvođač. To su valjci sa mnogo izraženijim ćelijama na satnoj osnovi gde je prečnik ćelija po standardu 5,4 mm ili 800 ćelija po decimetru kvadratnom.

Pozivamo zainteresovane pčelare i udruženja na nastavak stare i početak nove saradnje. Takođe ukazujemo da je poželjno da se na vreme snabdete satnim osnovama da bi one odležale nekoliko meseci i kao takve bile stabilnije u kosnici i bolje prihvaćene od pčela.

   Bili smo počastvovani da ugostimo televizjisku ekipu Vertigo produkcije, koja je došla da poseti našu novu proizvodnju.


Napravili su Reportažu u kojoj možete videti sve ono o čemu smo vam pričali, a to je kako treba izgledati proizvodnja prema svim  načim standardima, a i prema standardima Evropske Unije kako bi mogao da se dobije Izvozni kontrolni broj.


U među vremenu po dolasku televizijske ekipe smo dobili i izvozni broj za Evropsku Uniju, pa smo sada među retkim firmama na Balkanu koje će se pojaviti na evropskom tržištu.


Nadamo se da će vam reportaža biti zanimljiva i da će te videti nešto novo iz oblasti pčelarstva.


Uživajte u gledanju.